Twitter

Pengikut

Profil

Jose Ayvb, Kemaman Island

"Learn to be happy with less"
"Expect the unexpected"
"Nothing ventured, nothing gained"

Lihat Profil Penuh

Uncang Teh yang Comel dan Kreatif

Sekarang ni musim exam, tak dapat nak update sangat blog ni. Entry ni berkaitan dengan uncang teh yang aku terima daripada seorang rakan melalui e-mail. Tak taulah korang dah penah tgk ke belum. Kalau tak pernah, ni ha aku nak tunjuk kat korang ni.

Berikut adalah uncang-uncang teh yang sangat kreatif dan comel. Nak buat uncang kopi pun boleh.





















Sumber: Shafif

comment 10 pengkritik:

MIRA :) on 10 November 2010 9:05 PTG berkata...

comel gila :)

Jose Ayvb berkata...

comel mcm tuan blog ni kan.. haha..

nurulain zakaria on 10 November 2010 11:09 PTG berkata...

comel cam tuan belog ke??tuan belog ensem jerk lah....*mesty senyum sorang2 kan*

Jose Ayvb berkata...

senyum smpai ke telinge.. hahaha =P

sarah abadan on 11 November 2010 1:43 PG berkata...

haha kreatif!

Jose Ayvb berkata...

kat m'sia ade tak tau r ade ke tak uncang teh mcm ni.. style jugak kalau ade satu set kat umah..

Azri Björke on 11 November 2010 2:29 PTG berkata...

uncang kopi ade dop gini gop??~

Jose Ayvb berkata...

dop au la.. tp bleh je nok wat.. kite kan teknokrat.. haha..

karipapsayur on 12 November 2010 9:31 PG berkata...

kalo rendam lama2 nih, bisa sembelit dibuatnya!!

Agak2 berapa byk barangan IKEA dalam umah haku nih? Cuba teka!

Jose Ayvb berkata...

btol ke lame2 rendam bleh sembelit.. rasenye, lagi best adela..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Delete this element to display blogger navbar

 
© 2010 Jose Ayvb [Jo.onG] is proudly powered by Blogger