Twitter

Pengikut

Profil

Jose Ayvb, Kemaman Island

"Learn to be happy with less"
"Expect the unexpected"
"Nothing ventured, nothing gained"

Lihat Profil Penuh

Anugerah Untuk Blogger Sempena SLurpRisE on 7 Eleven.

Anugerah Untuk Blogger

Disempena hari ulang tahun kelahiran aku ini, aku ingin hadiahkan anugerah kepada beberapa blogger yang telah terpilih. Anugerah ni, aku sendiri yang design. Oleh itu, kalau tak lawa, sowi laa ye.. Hehe.. Dan mereka adalah:


1.
Penerima: Siti Nurkhalisah
Jenis Anugerah: Insan Paling Istimewa.
Ulasan: Sebab beliau adalah insan paling istimewa. ;D


2.
Penerima: Azri Bijorke
Jenis Anugerah: Paling Kacak dan Bergaya
Ulasan: Anugerah ini diberikan kerana blog beliau yang hebat serta mempunyai isi yang menarik dan bermanfaat. Tambahan lagi, beliau sangat kacak dan bergaya. Beliau bakal menjadi seorang artis @ pelakon tak lame lagi. Sementara beliau tak sibuk ni, pegilah try usha beliau ye. Untuk makluman, beliau masih single. Hehe.



3.
Penerima: Sarah Abadan
Jenis Anugerah: Ceria dan Menarik
Ulasan: Anugerah ini diberikan kerana perwatakan yang dibawa melalui blog, beliau boleh dikatakan seorang yang ceria dan menarik. Keep it up!



4.
Penerima: Izzaty
Jenis Anugerah: Sumber Inspirasi
Ulasan: Anugerah ini diberikan kerana beliau adalah antara blogger terawal yang menjadi follower saya. Oleh itu, saya rasa anugerah ini sangat layak untuk diberikan kepada beliau.



5.
Penerima: Nurul Ain
Jenis Anugerah: Diari Seorang Remaja Moden
Ulasan: Anugerah ini diberikan kerana beliau menggunakan blognya sebaik sebagai teman rapat disamping menggantikan diari buku yang susah dijaga. (pandai-pandai je aku reka cerita)



Tahniah diucapkan kepada yang terpilih. Selepas korang claim anugerah ini, ape yang korang perlu buat adalah something yang agak serupa dengan orang lain dah buat iaitu, post satu entry khas pasal anugerah yang aku berikan ni. Ape yang perlu ada adalah:

1. Banner anugerah yang anda telah terima.
2. Perasaan dan reaksi anda selepas menerima anugerah ini.
3. Ulasan anda terhadap anugerah yang diberikan kepada anda.
4. Ulasan anda mengenai blog Jose Ayvb [Jo.onG].
5. Tag 10 bloggers lain dalam entry tersebut.
6. Akhiri entry tersebut dengan, kunjungi blog Jose Ayvb di http://joong2u.blogspot.com

If nak bagi anugerah ni kat orang lain, sila-silakanlah.. ;D


Dan dikesempatan ini juga, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada follower bertuah yang ke 56 iaitu Eyra Purplez. Kenapa bukan ke50, atau 55? Kerana saya taknak bagi award yang same macam orang lain. Sila ambil award anda disini.. o.0


Tahniah diucapkan kepada follower yang bertuah ini. Apa yang anda perlu buat ialah, same juga seperti yang di atas. Sekian daripada saya. Senyum sokmo! ;D

comment 15 pengkritik:

sarah abadan on 7 November 2010 4:30 PTG berkata...

ye saye memang ceria dan menarik! terima kasih! hahahaha

sarah abadan on 7 November 2010 4:40 PTG berkata...

oh ye...nanti saye buat entri tu ye...

Jose Ayvb berkata...

kasih diterima.. haha.. okey.. ;D

ct khalisa on 7 November 2010 6:15 PTG berkata...

terima ksh anugerah tue..terharu i..auch!!! hahah :D

Jose Ayvb berkata...

terima kasih kerana mengharukan diri anda.. haha.. ;P

Izzaty on 7 November 2010 7:10 PTG berkata...

Whoaaa blog sumber inspirasi~ Pergh! Meleleh air mata zaty baca entry nih. Terharuuuu~

Thank you so much Jose! Hargai sangat-sangat. Inspirasi ke blog zaty tuh. Mcm bnyk merepek je. Hehe :D

Insyaallah, zaty akan post entry pasal nih!

Jose Ayvb berkata...

same2 kasih wahai izzaty..

wpun merepek dimata sendiri, tapi memberi inspirasi dimata orang lain.. ecece pndai lak aku berfalsafah.. haha..

lagipun, izzaty ni antara yang terawal support blog ni, so dari situ izzaty telah menjadi pembakar semangat utk meneruskan aktiviti berblogging ni.. hehe..

keep it up!!

nurulain zakaria on 8 November 2010 2:03 PG berkata...

encik joong...pandai wat cerita.....eee.....naseb baek blog best...tapi kire kejam gak 10 orng kene tag,cam tak pahm la...untuk award yang dapt tu jerk..o sume kategori award di atas????

Jose Ayvb berkata...

untuk award tu je cik ain.. tag je sape2 10 org tu.. ;)

Cinta Madu on 8 November 2010 3:15 PG berkata...

weh weh, ni yg aku nak merajuk ni. asal aku x dpt award? haha. ouh, pandai ko naikkan traffic ye. hoho

Jose Ayvb berkata...

aku ade simpan award utk ko.. tp nnt2 la aku bagi.. lalala~ haha.. jgn riso ye madu.. ko kan da glemer masuk paper.. ;P

♥ eyka elisha ♥ on 8 November 2010 12:08 PTG berkata...

dpt tag awards diari seorang remaja moden dr cik nurul ain tuh..
then ronda2 cni jengah owner sbnr award
hncem..hehe ^^
salam perkenalan..da follow kamu =D

Jose Ayvb berkata...

tenkiu datang singgah sini..
salam perkenalan juga drp saya.. ;)

Azri Björke on 11 November 2010 2:31 PTG berkata...

wah2... meriah2..haha... azu sedih xdpt awrd... siam kt die...kih3..
bg aa die se pah....

Jose Ayvb berkata...

meriah dgn awek.. hehe..

azu nye award lek lu.. bagi reda dlu exam.. award baik punya.. haha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Delete this element to display blogger navbar

 
© 2010 Jose Ayvb [Jo.onG] is proudly powered by Blogger